Alle CV skabeloner

På denne side finder du alle vores CV skabeloner. Vi opdaterer konstant med nye flotte og effektive skabeloner, der vil imponere, når du søger et nyt job. Du kan bruge dem direkte som de er, eller som inspiration og udgangspunkt til at skabe et unikt CV.

KLASSISK/MODERNE

Klassisk og modern skabelon

ERFARING

Erfaring CV skabelon

IMPONERENDE

Imponerende cv skabelon - gratis!

SOFISTIKERET

Sofistekeret CV skabelon gratis download

DESIGN SORT

Gratis cv skabelon

GRØNT OG SKØNT

Flot Grøn cv skabelon

TRADITIONEL

CV skabelon traditionelle

MODERNE

Moderne CV skabelon

KLASSISK

Klassisk CV skabelon

EASY PEASY

CV skabelon word

DETALJERET

CV skabelon

SIMPELT

Simpelt CV skabelon

CV-skabelon til forskellige typer job

Forskellige typer skabeloner passer bedre til forskellige slags job. Vi giver forslag til, hvilke skabeloner du kan bruge for bedst mulig effekt til den type job, du søger.

Børnepasning
Lærer
Sagsbehandler

Butikssælger
Børnehaveklasseleder
Socialrådgiver

Økonomiassistent
Pædagog

CV skabeloner i Word.

Skabelonerne er alle, med få undtagelser, oprettet i og til Word, så vil du redigere disse, skal du have Microsoft Word på din computer. Hvis du ikke har Microsoft Word, kan du du nemt købe det på Microsofts hjemmeside. Se vores CV skabeloner som støtte til, når du leder nyt job, og bruge dem i kombination med vores tips, så du på den bedste måde kan skrive dit CV og følgeskrivelse. Husk at kopiere layout, farver og skrifttyper til følgebrevet, du skriver, så at du sender en ensartet og professionel jobansøgning.

Tre af vores CV skabeloner er skabt til Adobe CS. Vi er unikke med at tilbyde gratis skabeloner også for disse programmer da har tendens til at koste relativt meget. Du ser også hvilket Adobe software, der skal bruges nedenunder hver skabelon. Det kan være Indesign, Photoshop eller Illustrator.

Klik på CV billedet for at gå til skabelonens side, hvor du vil finde vigtige oplysninger om denne, og kan hente den helt gratis uden nogen forpligtelser eller restriktioner.