CV skabelon børnepasning gratis

Perfekt CV-skabelon til børnepasning

En perfekt skabelon til dig, der søger job som børnepasser i forskellige organisationer. Skabelonen er stilfuld og passer til fagområdet, og der er også en skabelon til en personlig ansøgning, der passer til den.

Denne CV-skabelon er udviklet af vores ekspert for at passe til mange forskellige slags job og passer meget godt til blandt andet børnepasning. Den er både stilfuld i sit design, men har en lidt traditionel følelse, der let kan forstærkes eller mildnes med forskellige farvevalg. Børnepasnings-CV-skabelonen indeholder de vigtigste dele for en vellykket jobsøgning og indeholder en opsummering til at beskrive dig selv og dine mål, hvor du hurtigt kan fange læserens interesse. Skabelonen indeholder også de åbenlyse dele som arbejdserfaring og uddannelse, men også en del, hvor du kan beskrive dine særlige færdigheder og dermed skinne lidt. Du skal bare erstatte de oplysninger, der står der i dag, med dine egne.

Format: .docx
Størrelse: 137 KB
Udgave: 1.0
Download: Gratis

Del med en ven


Flere skabeloner, der kan passe en børnepasser

TRADITIONEL

CV skabelon traditionelle

MODERNE

Moderne CV skabelon

DETALJERET

CV skabelon

Gode råd til dig, der skal skrive en ansøgning som børnepasser

Hvad du skal tænke på, når du søger job som børnepasser

  • Sørg for at holde dit CV kort og dine beskrivelser så kortfattet som muligt. Tænk på, at læseren sandsynligvis vil læse mange breve og helst vil fange det vigtigste med det samme. Hvis du har masser af tekst, er det nemt at overse det. Du har jo brevet til at være mere udførlig om, hvad du har opnået, og hvad der driver dig.
  • Hvor ofte søger du på nogen, du skal møde for første gang? Sikkert hver gang, ikke? Det gør helt sikkert også den, der bliver nysgerrig efter din ansøgning. Sørg derfor for ikke at have en hemmelig Facebook-side, hvor kun seriøse billeder vises, og gør det også med andre sociale medier, du er på. Hvis du har en LinkedIn-profil, skal du sørge for, at den er optimeret til den type job, du er interesseret i.
  • Du skal ansøge om job som børnepasser, så sørg for at bruge din opsummering til at fremhæve dele, der passer til en person, der skal arbejde som sådan, for eksempel pædagogisk uddannelse og erfaring fra forskellige børnehaver. Du skal derefter elegant forbinde det, du skriver i dit CV med din profil, erfaring, uddannelse og færdigheder i dit personlige brev. Det vil give et meget seriøst og veludarbejdet indtryk.