CV skabelon lærer gratis

Perfekt CV til dig, der søger job som lærer

En perfekt skabelon til dig, der søger job som lærer i alle typer skoler. Skabelonen er stilfuld og passer til fagområdet, og der er også en skabelon og et udførligt eksempel til en personlig ansøgning, der passer til den.

Denne CV-skabelon er udviklet af vores ekspert for at passe til dig, der søger arbejde som lærer. Den er både stilfuld i sit design, men har en lidt traditionel følelse. Lærer-CV-skabelonen indeholder de vigtigste elementer for en vellykket jobansøgning og indeholder en opsummering til at beskrive dig selv og dine mål, hvor du hurtigt kan fange læserens interesse. Skabelonen indeholder også de åbenlyse dele som arbejdserfaring og uddannelse, men også en del, hvor du kan beskrive dine særlige færdigheder og dermed skinne lidt.

Alle vores skabeloner er lavet i Word og er derfor nemme at redigere i. Så du kan nemt tilføje sektioner, du ønsker at inkludere, ændre skrifttypen eller indsætte et billede, hvis du ønsker det. Du kan downloade den gratis nedenfor.

Format: .docx
Størrelse: 137 KB
Udgave: 1.0
Download: Gratis

Del med en ven


Flere skabeloner, der kan passe en børnepasser

TRADITIONEL

CV skabelon traditionelle

MODERNE

Moderne CV skabelon

DETALJERET

CV skabelon

Gode råd til dig, der skal skrive CV til ansøgning som lærer

Hvad du skal overveje, når du søger job inden for skoleverdenen

  • Din kvalifikation. Vær omhyggelig med at inkludere alle de fag, du er kvalificeret til at undervise i som lærer. Det, der er indlysende for dig, er ikke altid indlysende for andre, så vær hellere for tydelig i dette tilfælde end omvendt.
  • Hele din erfaring som lærer. Din erfaring som lærer eller dine resultater fra læreruddannelsen er de vigtigste elementer i dit CV. Læg ekstra vægt på dem. Når det kommer til andre erfaringer, er det en god idé at beskrive, hvad du har lært der, som du kan have gavn af i læreryrket.
  • Sørg for at holde dit CV kort og dine beskrivelser så kortfattet som muligt. Tænk på, at læseren sandsynligvis vil læse mange breve og helst vil fange det vigtigste med det samme. Hvis du har masser af tekst, er det nemt at overse det. Du har jo brevet til at være mere udførlig om, hvad du har opnået, og hvad der driver dig.
  • Hvordan skiller du dig ud? Hvad gør dig til den rette lærer for den skole, du søger job på? Motiver kort i din indledende sammenfatning.
    Tænk ekstra meget på strukturen. At være lærer kræver struktur, og hvis dit CV er ustruktureret, er der stor risiko for, at det havner i papirkurven. Sørg derfor for, at alt er i den rigtige rækkefølge, og at der ikke er stavefejl.
  • Dit digitale liv. Hvor ofte googler du nogen, du skal møde for første gang? Sandsynligvis hver gang, ikke? Det gør helt sikkert også den, der bliver nysgerrig efter din ansøgning. Sørg derfor for at have en privat Facebook-side, hvor kun seriøse billeder vises, og gør det samme med andre sociale medier, du er på. Hvis du har en LinkedIn-profil, skal du sørge for, at den er optimeret til den type job, du er interesseret i.
  • Læg vægt på sammenfatningen. Ja, vi nævnte det kort under punkt 4. Du skal ansøge om job som lærer, så sørg for at bruge din sammenfatning til at fremhæve dele, der passer til en person, der skal arbejde som sådan. Du skal derefter elegant forbinde det, du skriver i dit CV, med din profil, erfaring, uddannelse og færdigheder på en flot måde i din personlige ansøgning. Det vil give et meget seriøst og veludarbejdet indtryk.