CV skabeloner gratis

MÅLET MED HJEMMESIDEN

Vi vil hjælpe folk på vejen til ansættelse eller nye udfordringer. Målet er at give tips og råd, der er nemme at forstå og samtidig vil give jobsøgende et godt redskab til at skrive en god ansøgning og klare ansættelsessamtaler på den bedste måde.

CVSKABELON.DK drives af mig, Roger Sandgren. Jeg er uddannet ved Stockholms Universitet og har stor erfaring og viden om det svenske arbejdsmarked, skriftlig kommunikation og adfærdsmæssige videnskaber. Sidens tips og skabeloner er bygget på teorier i de berørte områder og interviews med forskellige eksperter. Du kan stole på hvad læser på denne side, mens de skal stadig ses som anbefalinger og forslag i stedet for hård fakta.

Alt det siden tilbyder er, og vil altid være, helt gratis. Vi sælger ikke skabeloner eller tjenester. Vis annoncering med primært Google Adsense forekommer. Annoncerne er omhyggeligt filtreret til at ikke vise upassende indhold. Skulle du mod forventning stadig opdage sådant indhold, så kontakt os og vi vil rette det med det samme.